VooPoo Drag X Pro 100W Kit 5.5ml

  • Марка: VooPoo

VooPoo Drag X Pro 100W Kit 5.5ml

 
 
 
 
 
DRAG X Pro продължава класическия дизайн на серията Drag с прекрасната комбинация от кожа и метал. Той има максимална мощност до 100 W и се захранва от 1бр  батерия тип 18650 или 21700 (закупува се отделно).
 
 
Новият Drag X Pro е оборудван с новия Gene.Fan 3.0 е високотехнологичен чип, който дава на мода бърза реакция - 0.001s, стабилност и силна производителност.
 
С интегрирането на новите технологии на Chip Gene.Fan 3.0 цялостната производителност на Drag X Pro е подобрена с 20% в сравнение с предишните модели Drag.
 
 
 
Впечатляващ цветен екран.
 
Drag X Pro е оборудван с 0.96-инчов TFT цветен екран за ясно показване на различна информация и данни. Натиснете едновременно бутоните "+" и "-", за да влезете в интерфейса за настройки, използвайте бутоните "+" "-", за да изберете опциите за настройка и натиснете бутона за захранване, за да потвърдите.
 
Всички настройки на параметрите и PUFF (Puff Counter) се показват в реално време на екрана.
 
Лесна навигация до функциите на Mod-а:
 
Умен/Smart режим | Режим RBA | TC режим
След като въведете настройките, изберете „Mode“ и изберете режима на устройството в подинтерфейса Mode.
 
 
Интелигентна функция | Идеален за начинаещи
 
 
VooPoo Drag X Pro с чип Gene.Fan 3.0 поддържа уникален интелигентен режим, който позволява на устройството да регулира параметрите, разпознаващи различни изпарители и да задава подходяща изходна мощност.
 
 
Режим RBA
 
 
Режимът RBA може да се регулира според вашите предпочитания, което ви позволява напълно да контролирате изходната мощност.
 
Бързо зареждане Type-C 5V / 2A
 
 
Устройството се захранва от външна батерия 18650 с помощта на адаптера (включен в пакета) или от батерия 21700. Със системата за бързо зареждане Type-C 5V / 2A скоростта на зареждане може да се увеличи с 50%.
 
 
Бутон за включване/изключване
 
 
Това може да е най -голямата иновация досега. С превключвател (бутон за включване/изключване) можете да усетите най -доброто представяне. Междувременно той запазва традиционната функция за включване/изключване при натискане пет пъти. Двойно преживяване, превключвайте свободно!
 
DRAG X PRO е настроен на заключен режим по подразбиране. Първият път,трябва да натиснете 5 кликвания, за да го включите. За да отключите функцията за включване/изключване с един бутон, трябва да натиснете едновременно "+" "-", за да влезете в настройката на интерфейса SWITCH.
 
 
Power бутон - автоматичен режим
 
 
Устройството дава 2 опции за активиране, за да изберете Power бутон или автоматичен режим.
 
Power бутон е класическият начин за активиране, просто натиснете бутона, за да активирате мода. При автоматичен режим устройството работи без бутон, с помощта на сензор, който контролира налягането на въздуха, той се активира просто чрез вдишване.
 
 
Новия атомайзер TPP X 5.5ml от VooPoo
 
 
Новият TPP X е проектиран с акцент върху аеродинамиката и новата 360 ° система за всмукване на въздух, с помощта на двупосочен път, който максимизира цялостната ефективност на атомайзера.
 
 
360 ° система за въздушен поток
 
 
Комбинацията от 360 ° система за безкраен въздушен поток и долен въздушен поток, осигурява по-прецизно управление на въздушния поток. Въздушните отвори са специално проектирани за MTL, за да се насладите на гладкия и богат вкус.
 
 
Впечатляващ аромат от новите изпарители от серията TPP, с нова патентована технология, която не само увеличава вътрешната площ на атомизация, но също така увеличава скоростта на нагряване, за да се наслади на аромата повече от всякога.
 
Съвместим с всички TPP изпарители
 
* Базата TPP-X 510 може да приема всички TPP-X Pod и PnP Pod
* Атомайзера TPP X е съвместим с всички TPP изпарители
* Атомайзера TPP X не е съвместим с PnP изпарители
* PnP изпарители могат да се използват само с PnP Pod
 
 
Множество защитни системи
Високотемпературна защита
Защита срещу високо напрежение
Защита от претоварване
Защита на батерията
Защита от късо съединение
 
 
Характеристики
 
 
Размер: 28.8mm х 34.5mm х 135.5mm
Батерия: 1 x 18650 (с адаптер) или 1 x 21700
Материал: цинкова сплав, PCTG пластмаса и кожа
Максимална мощност: 100W
Изпарители: Съвместимост с всички от серия TPP
Обхват: 0.1ohm - 3.0ohm
Капацитет на резервоара: 5.5ml
Порт за зареждане: бързо зареждане Type-C 5V / 2A
 
 
Съдържание:
 
1 x Drag X Pro Mod
1 x TPP X 5.5ml Pod
1 x TPP DM2 0.2ohm бобина
1 x TPP DM3 0,15ohm бобина
1 x USB кабел-Тип-C
1 x Ръководство за потребителя
 
 
 
 
Промоционалната цена е валидна само при онлайн покупка!
 
 
 
 
 
 
129,00 лв. 110,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки