Марки
Цена
 лв.
 лв.

VooPoo

Филтри
Дата (ново към старо)
Изпарителна глава VooPoo PNP X 0.6ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP X 0.6ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP X 0.3ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP X 0.3ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP X 0.2ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP X 0.2ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP X 0.15ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP X 0.15ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP-DW60 0.6ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP-DW60 0.6ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP-TW30 0.3ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP-TW30 0.3ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP-TW20 0.2ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP-TW20 0.2ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP-TW15 0.15ohm

Изпарителна глава VooPoo PNP-TW15 0.15ohm

Изпарителна глава VooPoo ITO-M3 1.2ohm

Изпарителна глава VooPoo ITO-M3 1.2ohm Съвместима с VooPoo Drag Q kit

Изпарителна глава VooPoo ITO-M2 1.0ohm

Изпарителна глава VooPoo ITO-M2 1.0ohm Съвместима с VooPoo Drag Q kit

Изпарителна глава VooPoo ITO-M0 0.5ohm

Изпарителна глава VooPoo 0.5ohm ITO-M0 Coil for RDL (18 - 25W) Съвместима с VooPoo Drag Q kit

Изпарителна глава VooPoo TPP-DM3 0.15ohm

Изпарителна глава VooPoo TPP-3 0.15ohm Обявената цена е за 1бр

Изпарителна глава VooPoo TPP-DM4 0.3ohm

Изпарителна глава VooPoo TPP-4 0.3ohm Обявената цена е за 1бр

Изпарителна глава VooPoo TPP-DM1 0.15ohm

Изпарителна глава VooPoo TPP-DM1 0.15ohm Обявената цена е за 1бр

Изпарителна глава VooPoo TPP-DM2 0.2ohm

Изпарителна глава VooPoo TPP-DM2 0.2ohm Обявената цена е за 1бр

Изпарителна глава VooPoo PnP-VM3 Mesh Coil 0.45ohm

Изпарителна глава VooPoo PnP-VM3 Mesh Coil 0.45ohm Обявената цена е за 1бр

Изпарителна глава VooPoo PnP VM5 0.2ohm

Изпарителна глава VooPoo PnP VM5 0.2ohm Обявената цена е за 1бр

Изпарителна глава VooPoo PnP VM6 0.15ohm

Изпарителна глава VooPoo PnP VM6 0.15ohm Обявената цена е за 1бр

Изпарителна глава VooPoo PnP-TR1 Coil 1.2ohm

Изпарителна глава VooPoo PnP-TR1 Coil 1.2ohm Подходяща за VooPoo Drag Baby Trio, Vinci , V

Изпарителна глава VooPoo PnP-VM4 Half-DL Single Mesh 0.6ohm

Изпарителна глава VooPoo PnP-VM4 Half-DL Single Mesh 0.6ohm Изпарителна глава със съпротивление

Изпарителна глава VooPoo PnP-VM1 0.3ohm

Изпарителна глава VooPoo PnP-VM1 0.3ohm Изпарителна глава със съпротивление 0.3ohm и поддърж

VOOPOO PnP RBA Coil

VOOPOO PnP RBA Coil Подходяща за VINCI и VINCI X

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки