Wotofo COG MTL RTA 3ml - СУПЕР ОФЕРТА!

  • Марка: Wotofo

СУПЕР ОФЕРТА!

 

Wotofo COG MTL RTA е предназначен за феновете на MTL вейпинга, този RTA е проектиран специално за тези, които предпочитат никотинови соли или течности с по-високо ниво на никотина.

 

 

Въпреки, че въздушният отвор на основния пръстен може да се регулира, традиционните MTL RTA поемат въздух от вътрешната част на основата с едноразмерен вход към намотката, което всъщност все още не е наистина регулиран контрол на въздушния поток. COG, използва зъбен механизъм и има 5 различни вътрешни входа за въздух, които прецизно контролират количеството въздух приближаващ се до намотката, давайки на потребителите на MTL най-реалното усещане.

 
COG MTL RTA има иновативен зъбен механизъм за много прецизна настройка на въздуха. Просто завъртете основата, за да прецизирате перфектната настройка. Докато основният пръстен се движи, механизмът предава въртеливото движение към вътрешната предавка, която работи като револвер цилиндър, като изравнява 1 от 5-те вътрешни входа с единствения канал, който насочва точно количество въздух точно под намотката.

 

 

В комплекта:

1бр COG MTL RTA
2бр Thick Cotton Strip 2.5mm
1бр Dual Core Fused Clapton Coil Ni80 30G*2+38G - 0.8ohm
1бр Single-Strand Coil Ni80 28G - 1.2ohm
1бр Кръстата отвертка
1бр Ръководство на потребителя
О-пръстени

 

 

 

Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 т. 5 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.
 
Връщане и/или замяна се прилага, само ако продукта е в оригиналната си опаковка, неизползван и неразпечатан.
59,00 лв. 39,90 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки