Заплащане

Варианти за заплащане на продуктите, закупени от нашия онлайн магазин

 

 

 

  1. НОВО! Заплащане с кредитна или дебитна карта през криптиран виртуален ПОС терминал на Борика*
  2. Наложен платеж - заплащате вашата поръчка на куриера
  3. Заплащане по банков път**

 

Защо не получавам касова бележка за получената стока?

 

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата търговеца се  освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт или Спиди.

За направеното от Вас плащане, Еконт или Спиди издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

 

Имате възможност да заплатите с кредитна или дебитна карта към куриерската фирма.

 

 

*Ако сте избрали този вариант, моля преведете стойността на Вашата поръчка по следната банкова сметка, като задължително упоменете номер на поръчка. Веднага след като сумата от превода постъпи в нашата сметка, поръчката Ви ще бъде изпратена.

 

ПИБ АД

IBAN: BG82FINV915010UB450148
BIC: FINVBGSF

 

 

 

* Заплащане с кредитна или дебитна карта през криптиран виртуален ПОС терминал на Борика - означава, че имате възможност да заплатите поръчката си веднага през виртуален ПОС терминал. Това НЕ означава заплащане на поръчката Ви към куриер с дебитна/кредтина карта;

**ВАЖНО! Моля, обърнете внимание, че под "банков превод" се разбира паричен трансфер по посочената банкова сметка.

 

 

 

 
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки